ItalcolalbaniaPartneri juaj i ndertimit 
Italcol ju ofron materialet e ndërtimit të cilësisë më të mirë në tregun shqipëtar. Materialet tona të ndërtimit janë të njohur për sigurinë dhe punueshmerinë. Ata janë të standartizuara me CE, ISO 9001: 2008 dhe standartet europiane EN 998, EN 12004. 12 vitet tona të përvojës na kanë mësuar për të përmbushur si duhet të gjitha kërkesat e konsumatorëve, dhe kjo është konfirmuar nga reagimet pozitive të klientëve tanë. Është e rëndësishme për ne që vendimet tona janë drejtuar në përmirësimin e shërbimit tonë për ju.Përshtatja me kërkesat e secilit klient individual, Italcol është bërë partneri ideal për çdo konstruktor. Sondazhet e ndryshme na bëjnë te besojmë  se ju keni qenë duke na ndjekur, na udhëheq ne qe te bëhemi më të besueshme dhe të komunikojmë më  mirë me ju. Në këtë udhëtim, ne do të kërkojmë për të rritur transparencën me klientët tanë, për të dhënë informacion në kohën e duhur dhe  të përmbushim nevojat tuaja plotësisht. 

Çertifikime